Ga naar de inhoud

Actuarieel Rekenen: Maak een vliegende start in de financiële wereld

Wil jij een vliegende start maken van je carrière in de financiële sector? Kies dan voor de opleiding Actuarieel Rekenen: een complete eenjarige deeltijd beroepsopleiding die de basis legt voor het maken van actuariële berekeningen en een mooie opstap is naar een actuariële vervolgopleiding zoals Actuarieel Analist.

Gedurende een jaar volg je vier modules: drie modules waar de actuariële berekeningen centraal staan en één waarbij je een introductie in risicomanagement krijgt.

In de verzekerings- en pensioenbranche wordt deze opleiding gezien als een goede basis voor een succesvolle actuariële carrière.

Vragen of meer informatie
Heb je vragen over de instroomeisen, eventuele vrijstellingen of andere vragen, neem dan contact op met onze collega Karima Attrach, opleidingscoördinator, op telefoonnummer 030-6866158 of per e-mail karima.attrach@ag-ai.nl.

Opleidingen en trainingen voor jouw professionele ontwikkeling
Wij bieden een compleet pakket van opleidingen voor (startende) professionals in de financiële dienstverlening. Centraal in ons aanbod staat altijd dat leren en werken, theorie en praktijk, elkaar aanvullen. Naast beroepsopleidingen verzorgen wij leergangen, trainingen en Masterclasses gericht op de financiële sector.