Binnenkomers: gemengder dan studentenhuis Candy Mountain kan niet

Gemengder dan studentenhuis Candy Mountain vind je ze niet vaak. Een beetje Albertus, een beetje Gyas, een beetje uitgeloot, en een beetje veel gezellig!

Vier jongens en vier meiden bovendien, dus 50/50 gemengd, maar ze overdrijven wel een beetje, want zelfs het huis zelf is gemengd: de helft is oud, de andere helft gerenoveerd. Om puntjes binnen te halen voor het klassement laten ze vooral de gerenoveerde stukken zien, en die zien er prima uit. Maar voor hoe lang?

Aan gezelligheid geen gebrek in dit studentenhuis. Elke tweede dinsdag van de maand organiseren ze een piekavond. Heeft niks te maken met goedkoop bier, maar alleen met echt pieken. De huisavond wordt dan extra aangekleed zodat het gegarandeerd een feestje wordt.

Elke tweede dinsdag van de maand organiseren ze een piekavond

Ayleen is uiteraard weer streng maar rechtvaardig, dus locatie (midden in het centrum) en keuken en badkamer scoren prima, maar minpunten voor het gebrek aan een huisidier en een goeie geluidsinstallatie, want die was net ingenomen na een iets te luidruchtig feestje.

En ook dit huis scoort een dik bonuspunt voor de gastvrijheid. Hopelijk krijgen we de volgende keer weer zo’n warm welkom bij het volgende studentenhuis. En is dat dan nog gemengder dan studentenhuis Candy Mountain? Lijkt ons onmogelijk, maar wie weet!

Ook dit huis scoort een dik bonuspunt voor de gastvrijheid

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!

Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en haar bewoners. Meestal spontaan, maar mocht jij nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!