Binnenkomers: Huize Bijtgraag is supergastvrij, maar ranzigste keuken ooit

Huize Bijtgraag krijgt dikke minpunten voor de ranzigste keuken ooit, maar mega pluspunten voor de gastvrijheid en het kameraadschap.

Soms is het echt smeken om ergens binnen te komen, en soms word je met open armen ontvangen. Huize Bijtgraag valt duidelijk in de laatste categorie, want wat een gastvrijheid zeg, niet normaal!

Net als in de vorige aflevering ook nu weer een huis op een toplocatie, want huize Bijtgraag ligt op de grens van het centrum en de Schildersbuurt, op kruipafstand van de kroeg. Op gezelligheid scoort dit mannenhuis trouwens ook hoog, want het lijkt er altijd feest.

Lekker studentikoze verhalen over rottende vissen onder tafels en in tassen

En met zo veel plezier schiet schoonmaken er wel eens bij in natuurlijk, dus flink wat minpuntjes voor de smerigste keuken die we ooit in Binnenkomers zijn tegengekomen…

Ook de lekker studentikoze verhalen over rottende vissen onder tafels en in tassen, de razendsnelle adjes en de huis DJ (met home made music) maken dit studentenhuis in Groningen weer een toppertje in zijn soort. Benieuwd of we de volgende keer weer zo’n geweldige ervaring hebben!

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!

Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en haar bewoners. Meestal spontaan, maar mocht jij nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!