Binnenkomers: Vindicat dameshuis Huize W.I.U. heeft bad en poes!

Vindicat dameshuis W.I.U. is een toppertje: het is megagroot, ligt bijna naast de UB, heeft een bad en een poes!

Het is snertweer, dus Ayleen is er niet rouwig om dat ze bij het eerste huis waar ze aanbelt meteen binnen wordt gelaten. Het bonuspunt voor gastvrijheid is dus al meteen binnen!

Het Vindicat dameshuis is lekker groot, en eerstejaars wonen er bijna net zo ruim als de derde en vierdejaars. De keuken is zo groot dat er ruimte is om samen te ontbijten en te lunchen, en dat wordt dan ook veelvuldig gedaan.

Badkamers, keuken en toilet zijn een stuk schoner dan de ranzige zooi die ze er in Huize Bijtgraag van maakten, dus puntjes voor het sanitair, en dat bad is natuurlijk geniaal.

Het Vindicat dameshuis is lekker groot, en eerstejaars wonen er bijna net zo ruim als de derde en vierdejaars

Ook het huisdier ontbreekt niet, want dit Vindicat dameshuis heeft een poes, al is ie dan op het moment van filmen niet aanwezig. Maakt niet veel uit, want volgens de bewoners is het toch geen lief beest.

Complimenten (en punten) natuurlijk voor dat razendsnelle adje, en ook dit huis scoort dus een dik bonuspunt voor de gastvrijheid! Hopelijk krijgen we de volgende keer weer zo’n warm welkom bij het volgende studentenhuis.

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!

Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en haar bewoners. Meestal spontaan, maar mocht jij nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!