Circle of Love, het liefdesleven van Groningse studenten, afl. 2: relaties

De liefde: hoeveel liedjes zijn er wel niet over geschreven en hoeveel films zijn er wel niet over gemaakt? In de driedelige serie Circle of Love verkennen Myrna, Karlijn en Macy het liefdesleven van Groningse studenten. Deze keer: studenten en relaties.

In deze aflevering zoeken de dames naar mooie verhalen over studenten en relaties. Waarom gaat het vaak fout als je niet uitspreekt dat je exclusief bent? In welk stadium zitten jij en je potentiele verkering nu eigenlijk? En waarom moet je je soms met potgrond insmeren voor je grote liefde? Je leert alles over dwarrels, scharrels, kwarrels, ignorelas en relas. Myrna leert je sexy borduren, Karlijn leest weer een spannend Crimes of Passion verhaal voor, The Philosopher of Love neemt ons mee in de geschiedenis van de romantiek en Myrna heeft een paar hele interessante liefdesfeitjes op de wc!

Dus wacht niet langer, pak een wijntje en wat chocola en zwijmel lekker mee met de Ciiiiiircle of Looooove!

Oh, en check ook de eerste aflevering over daten en binnenkort de derde en laatste aflevering over break-ups. Deze heftige aflevering vol emotionele misere wil je echt niet missen!