Ga naar de inhoud

Cocktails maken voor de dames op de Borrelvloot

Drank, mooie dames en een boot, dat klinkt als de perfecte mix voor onze presentatoren. Maar wie kan er het beste cocktails mixen? Op de borrelvloot mogen Thierry, Jelle en Rohan strijden om de titel beste cocktailshaker van Groningen.

Jelle en Rohan zien de opdracht vol vertrouwen tegemoet, maar Thierry heeft wat twijfels. Kan een drankje dat smaakt als pure tequila de dames wel bekoren?

Hij mag hopen van wel, want de verliezer moet zijn hoofd tien seconden in het water van de Diepenring houden, dus daar zitten ze geen van drieën op te wachten.

De Borrelvloot is precies wat de naam impliceert: een boot die door de grachten van Groningen vaart, terwijl je ondertussen een lekker drankje drinkt. In de iets luxere variant zit daar een cocktail workshop bij inbegrepen.

Thierry, Jelle en Rohan krijgen een ultrakorte uitleg en worden daarna meteen in het (figuurlijke) diepe gegooid. Binnen een minuut moet er een heerlijke cocktail klaarstaan voor de dames die aan wal wachten op de boottocht.

Wie wint deze topuitdaging? Je ziet het in een nieuwe aflevering van Nog Eentje Dan!

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!