Dierbaar: de gekkos en schildpadden van Marieke & Alec

Rianne en Bente reizen naar Friesland to take it up a notch: ze gaan op bezoek bij Marieke en Alec in Grou, die drie gekko’s en twee schildpadden als huisdier hebben.

Een huisdier hebben klinkt misschien burgerlijk, maar wie is er nou niet gek op een harig, glibberig, schattig, kwispelend, aandachtvragend diertje in huis? En dus zijn er ook talloze studenten en studentenhuizen met een eigen huisdier. Wij vonden het de hoogste tijd om te kijken welke studenten de leukste en origineelste huisdieren van Groningen hebben. Welk dier heeft hun harten gestolen? En waarom is hun diertje zo bijzonder?

Gevaarlijk zijn ze niet, maar je kunt hun terrarium maar beter wel goed afsluiten

Na  slangen en een egel kon het bijna niet gekker, dachten we, maar buiten de stad vonden we toch nog de overtreffende trap: drie gekko’s en twee schildpadden. Gevaarlijk zijn ze niet, maar je kunt hun terrarium maar beter wel goed afsluiten, anders vind je ze op de raarste plekken terug. En wat eten die beesten eigenlijk? En waarom zijn Alec en Marieke eigenlijk zo gek op gekko’s?

Heb jij ook een superschattig/ eng/raar/lief huisdier of ken je iemand met een bijzonder dier? Stuur ons dan even een berichtje en misschien komen we binnenkort eens langs!