Dierbaar (Groninger studenten en hun huisdieren): Askes ratten en hond

De één zijn ongedierte is de ander zijn huisdier. Maar we moeten toegeven, zo in een kooitje ziet een rat er best schattig uit. Maar is een rat een ideaal huisdier voor studenten?

Aske vindt in ieder geval van wel, want ze heeft er drie plus een hele lieve hond. Gelukkig kunnen ze het allemaal perfect met elkaar vinden. Niet zo gek, want volgens Aske zijn ratten ‘eigenlijk net kleine hondjes, maar dan makkelijk op te bergen.’  Dus ja, de rat is best een ideaal huisdier voor studenten.

Een huisdier hebben klinkt misschien burgerlijk, maar wie is er nou niet gek op een harig, schattig, kwispelend, aandachtvragend diertje in huis? En dus zijn er ook talloze studenten en studentenhuizen met een eigen huisdier. Wij vonden het de hoogste tijd om te kijken welke studenten de leukste en origineelste huisdieren van Groningen hebben. Welk dier heeft hun harten gestolen? En waarom is hun diertje zo bijzonder?

Heb jij ook een superschattig/ eng/raar/lief huisdier of ken je iemand met een bijzonder dier? Stuur ons dan even een berichtje en misschien komen we binnenkort eens langs!