Dierbaar (Groninger studenten en hun huisdieren): de hagedis van Renate

Lomp, onhandig, een aardappel op poten, zo omschrijft studente Renate haar hagedis als huisdier, maar toch is ze gek op ‘m. De familie van je huisgenoten kun je er in ieder geval heel goed de stuipen mee op het lijf jagen.

Woon je krap, hou er dan wel rekening mee dat de helft van je kamer ingenomen wordt door een terrarium… Qua eten is ie makkelijk, je voedt ‘m gewoon je restjes groente en fruit: zijn lievelingskostjes zijn rucola en banaan!

Een huisdier hebben klinkt misschien burgerlijk, maar wie is er nou niet gek op een harig, schattig, kwispelend, aandachtvragend diertje in huis? En dus zijn er ook talloze studenten en studentenhuizen met een eigen huisdier. Wij vonden het de hoogste tijd om te kijken welke studenten de leukste en origineelste huisdieren van Groningen hebben. Welk dier heeft hun harten gestolen? En waarom is hun diertje zo bijzonder?

Heb jij ook een superschattig/ eng/raar/lief huisdier of ken je iemand met een bijzonder dier? Stuur ons dan even een berichtje en misschien komen we binnenkort eens langs!