Ga naar de inhoud
FM-docent dance event fundraiser koala

Docent Willem nodigt studenten uit voor koala-dansfeest

Dansen voor koala’s. Is dat niet een leuke manier om iets goeds te doen voor de wereld? Willem Fust nodigt alle studenten uit.

‘We hebben al tweehonderd aanmeldingen en we hopen op het dubbele aantal bezoekers.’
Docent Willem Fust (39) is één van de organisatoren van het bijzondere dansfeest dat aanstaande vrijdag losgaat in Disco Dolly in Amsterdam. Het evenement is onderdeel van een hele reeks feesten die The Gardens of Babylon rond die tijd geven.
De opbrengst van al die dance events gaan naar het goede doel: de hulp aan koala’s en andere Australische dieren die slachtoffer zijn geworden, of dreigen te worden, van de alles verzengende branden in Australië.
‘Het lijkt me leuk om vrijdag ook Hanze-studenten tegen te komen. Ik nodig ze in ieder geval uit’, zegt Willem, die tijdens het dance event een veiling zal houden, ook voor het goede doel, natuurlijk.

Willems uitnodiging:

Fundraise actie voor de dieren in Australië
Gigantische bosbranden teisteren de oostkust van Australië. Symbool van de ramp zijn de koalaberen, die te traag zijn om het vuur voor te blijven. Ze verbranden in bomen of belanden in opvangcentra.
The Gardens of Babylon organiseert aankomende vrijdag wereldwijd, o.a. in Istanbul, Düsseldorf, Tel Aviv en Amsterdam, een fundraise actie met kleinschalige dance events voor deze natuurramp en jij bent van harte welkom! Zie voor meer informatie de Facebook-pagina The Gardens of Babylon

Locatie: Disco Dolly te Amsterdam.
Aanvang: 19:30 uur, eindtijd: 00.00 uur.
Toegangsticket € 10,- voor het goede doel en te verkrijgen via The Gardens of Babylon.