Ga naar de inhoud

Eindshow Dansacademie in Martiniplaza

LuciaMarthasDe eindpresentatie van de Dansacademie Lucia Marthas Groningen is dit jaar op 21 en 22 juni in Martiniplaza. Hbo- en mbo-studenten en leerlingen van de Vooropleiding Dans geven een fantastische show waarin ze hun zang-, dans- en acteertalent op de planken brengen.
De drie afdelingen hebben elk een eigen thema. Voor het hbo is het thema: Triptique de la Musique, waarin per blok wordt gewerkt met drie verschillende componisten. Het thema van de mbo-eindpresentatie is: Life’s Journey.  De Vooropleiding koos het thema: Fairy Tales.
De kaartverkoop verloopt via de kassa van Martiniplaza. Telefonisch reserveren kan ook, 050-5222797. De kaartverkoop begint vandaag, maandag 26 mei. Een eersterangskaartje is € 25,00, de tweede rang kost € 20,00.
Op woensdag 25 juni wordt er door alle leerlingen vanaf groep 3 van de Recreatie/Oriëntatie de voorstelling From Page to Stage verzorgd. In deze voorstelling worden bekende boeken al dansend ten tonele gebracht. De voorstelling vindt plaats in de Springerzaal van Martiniplaza. Wil je deze voorstelling bijwonen, dan kun je kaarten voor € 8,00 bestellen bij Martiniplaza.