Ga naar de inhoud

Films van studenten in Groninger Forum

mediastiekOp donderdagavond 3 juli laten studenten van het Instituut Communicatie, Media & IT zes door hen gemaakte films zien. De studenten hebben afgelopen half jaar de specialisatie Mediastiek gevolgd, waarin zij diverse filmprojecten realiseerden. De première-avond vindt plaats in het Groninger Forum.

De avond start met een film over het Noord Nederlands Jeugdorkest ter ere van haar vijfjarig bestaan. Daarna volgt een promotiefilm voor internationale studenten in de stad Groningen, gemaakt in opdracht van GroningenLife. Vervolgens wordt er een film getoond over de startende onderneming Keencorp, die software heeft ontwikkeld om medewerkersbetrokkenheid inzichtelijk te maken. De vierde film die getoond wordt is in Kenia opgenomen en gaat over de rol die organisatie HelpHeal speelt bij onder andere de bestrijding van aids. Daarna volgt een film over ITRACT, een internationaal project dat het openbaar vervoer toegankelijker wil maken door middel van applicaties.
De avond wordt afgesloten met een film die gemaakt is in opdracht van Jeugdwedstrijdzeilen Noord Nederland en gaat over de verschillende facetten van de zeilwereld.

Première-avond
Datum: 3 juli
Tijd: deuren geopend vanaf 19.30 uur, start programma om 20.00 uur
Locatie: Groninger Forum, Hereplein 73, 9711 GD Groningen
Thema: Mediachique
Entree: € 3,00, kaartjes zijn verkrijgbaar via groningerforum.nl of aan de kassa