HanzeMag Bordspellentest: Shit Happens

De kerstvakantie staat voor de deur, wat natuurlijk zeeën aan vrije tijd betekent. Maar door de pandemie, lockdown en het koude gure weer kun je het beste maar lekker veel binnen blijven, en dus is het de perfecte tijd om oer-Hollandse bordspelletjes te spelen met je vrinden of familie. Gezellig!

Na het belachelijk grote succes van de bordspellentesten van vorig jaar, leek het de gasten van Neon Gorilla een goed idee om opnieuw vier verschillende spellen te testen, die jullie ook nog eens zelf kunnen winnen! Hoe testen we de spellen? Nou met flink wat bier om te beginnen, maar ook aan de hand van drie criteria: wat is het instap-niveau, hoe hoog is de fun factor en hoe gemakkelijk kun je er een drankspel van maken?

We gaan deze spelletjesweek verder met een bijna even toepasselijk spel als het eerder geteste Pandemic, Shit Happens! Shit Happens is een grappig partyspel waarin je in allerlei ongewenste situaties terechtkomt, die je moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100.  Wat is erger? In je broek kakken in een publieke ruimte of per ongeluk een naaktselfie naar je collega’s sturen?

Wil je Shit Happens winnen? Stuur dan het antwoord op de vraag uit de video naar hanzemag@org.hanze.nl (voor 5 januari 2021)