Ga naar de inhoud

Hanzes Hinke maakt kans op Viva-prijs

Verpleegkundedocent Hinke van der Werf is genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie Krachtpatsers. En een krachtpatser kun je de Friese boerendochter zeker noemen. Hinke werd zevende in de Mongol Derby, een race van 1000 kilometer door Mongolië op halfwilde paarden.
Een helse tocht voor mens en dier, waarin Hinke ook nog de prijs voor best horsemanship in de wacht sleepte, de Vets Choice Award, de prijs van dierenartsen en Mongolische herders voor de deelnemer die het best voor zijn paarden heeft gezorgd.

400 toppers, zes awards, stemmen kan tot 6 november

Tijdens de Mongol Derby zamelde Hinke geld in voor Artsen zonder Grenzen.
Op 15 november reikt VIVA voor de elfde keer de VIVA400 Awards uit, waarvoor jaarlijks 400 topvrouwen worden genomineerd (in de categorieën Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders). Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle business startten of een bijzondere prestatie neerzetten. Je kunt tot 6 november je stem uitbrengen op jouw favoriet.