Ga naar de inhoud

Heel Groningen Ruilt

Miskoopjes of stapels kleding in je kledingkast liggen? Of zijn je eerder gescoorde fashion items niet wat je ervan verwachte? Kom dan je kleding ruilen bij Heel Groningen Ruilt op 6 juni in EMG Faktors! Dit is je kans om gratis kleding te scoren, je garderobe te vernieuwen en duurzaam bezig te zijn.

Lever jouw ruilitems (kleding, schoenen, accessoires) in bij Stardust of Hanzehogeschool en ontvang swap-wasknijpers. De ingeleverde kleding wordt op de inleverplaatsen gecontroleerd op kwaliteit (lingerie, badkleding en sokken worden niet geaccepteerd) en na goedkeuring kun je deze swap-wasknijpers gebruiken om een kledingstuk naar keuze te ruilen op het evenement.

Lever je een stuk in met een speciaal verhaal? Dan kun je je kledingstukken ook inleveren bij Darpdecade. Schrijf het verhaal op en het wordt gedeeld met de nieuwe eigenaar. Op het evenement zullen zij vertegenwoordigd zijn met een stand waar deze kledingstukken te vinden zijn, samen met andere producten van Darpdecade.

Dit alles onder het genot van een loterij, kledingshow en muziek van de Po’Monkeys.

De entreeprijs voor het evenement bedraagt 2.50 euro, hiervoor ontvang je een consumptiemunt en doe je automatisch mee aan de loterij.