Het nadeel van piemels

Als je ongesteld wordt, ben je in ieder geval niet zwanger. Wanneer je je tentamen niet haalt, heb je in ieder geval nog een kans. Wanneer je fiets is gejat, mag je weer een nieuwe overspuiten. Wanneer je bij de Jumbo in de rij staat, kun je wel even mensen kijken. Wanneer je je pinpas kwijt bent, kun je ook niets uitgeven. Eigenlijk zijn kut-situaties dus wel een soort van winnen.

Mannen hoeven geen cent te betalen om fatsoenlijk te kunnen plassen

Deze positieve gedachtes probeer ik altijd vast te houden, zeker in tijden van meidenprobleempjes zoals mijn leerlingen dat wel eens noemen. Mijn Milkareep houdt me gezelschap op de bank en ondertussen ben ik maar blij dat ik nog geen baby hoef te verwelkomen in mijn studentenwoninkje.
Werden mannen maar eens ongesteld. Vroeger was ik ook al jaloers op jongens omdat dat ze staand konden plassen. Bij langs-de-snelweg-wc’s is het ook altijd maar weer bidden dat het zo’n Sanifair-toilet is waar je voor zeventig cent fatsoenlijk kunt zitten op de toiletbril. Mannen daarentegen hoeven die zeventig cent niet eens te betalen. Zij toveren hun piemel tevoorschijn bij een stukje gras en het is alweer prima. Ook in de kroeg, met name in het Fust, waar de wc’s wel eens onder gebraakt zijn. Zo asociaal is dat, dan kunnen alle chicks niet meer plassen, want je gaat er niet boven hangen.

Het is goed om die slachtofferrol af en toe maximaal uit te buiten

Bij mannen is dat alleen maar lollen. Die kunnen bij wijze van spreken in een hoekje van de kroeg plassen. In het donker ziet toch niemand dat. Ik heb het niet met eigen ogen gezien, maar ik weet zeker dat het gebeurt.
Mannen worden niet ongesteld. Het is goed om die slachtofferrol soms even op te pakken en maximaal uit te buiten. Door die speling der natuur hebben mannen namelijk ook minder excuusjes. Wij wel, en daar maak ik maar al te graag gebruik van. Waarom ik geen centimeter met m’n scriptie ben opgeschoten? Nou, ik had meidenproblemen. Moet je eens zien hoe positief ik iets kuts (haha) kan bekijken.