Ga naar de inhoud

Intro met kusjes

Een heel jaar hebben we ernaartoe geleefd. Wekelijks zijn we bijeengekomen om alles, onder het genot van een hapje, een flinke bak koffie óf een glaasje wijn, tot in de puntjes uit te werken. Tot een paar weken geleden hebben we vanaf een bedje op het strand met een Corona in onze hand de laatste documenten doorgelezen en gecontroleerd, om daarna ontspannen in slaap te vallen in de zon… Soms was het zwoegen en zweten, maar we hadden het ervoor over. En dat alles doen we natuurlijk maar voor één ding: de eerste week van september, de introductieweek van Toegepaste Psychologie (en een beetje omdat we het leuk vinden en het goed op onze cv’s staat).

De kersverse sun-kissed, soon-to-be studenten naderen Zernike

MAAR nú is het dan dinsdag 4 september, de bedrukte shirts mogen aan, de geprinte draaiboeken worden uitgedeeld en de lach mag op ons gezicht. De laatste vergadering is achter de rug en de introductiecommissie, de studa’s en enkele studenten zitten klaar op Zernikeplein 11 om de nieuwe lading collega’s te ontvangen.
De kersverse sun-kissed, soon-to-be studenten naderen het Zernikecomplex, de één zenuwachtiger dan de ander. Niet alleen zal het spektakel plaatsvinden in Groningen. Met het thema van dit jaar Around the World reizen we af naar het tropische Heeg, waar de reis pas écht van start gaat. Tijdens onze reis zullen we je kennis van topografie eens even een boost geven en zal de strijd tussen de verschillende landen losbarsten. Begin dus maar vast met pakken, want morgen vertrekken we. Neem je bikini mee en we vertellen niet wat we gaan doen.

aroundlenne

De studieboeken mag je thuislaten, die blijven voorlopig dicht. Wél zullen we je een hoop andere (megahandige) dingen leren die in je studententijd nog van pas zullen komen, (onder andere wat goeie moves om je studiegenoten mee in te palmen, ténzij jij die ons kunt leren). Vergeet vooral niet je mooiste (verkleed)outfits nog even in je tas te proppen! We hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij. O, ja, vergeet ons niet op te zoeken op Instagram (introweektp) en ons ff te volgen. Vinden we leuk.
Veel plezier deze week!
Kusjes,

Je introductiecommissie 2018/2019