Ga naar de inhoud

KEI-week 2016: een keiharde terugblik

Nog even nagenieten van de KEI-week? Check de video reports die we samen met OOG TV en Ukrant maakten tijdens de introductieweek voor eerstejaars in Groningen!

Inschrijving op het Broerplein
Loes praat met KEI-lopers over Het gras van het Noorderplantsoen, onderwerpt de voorzitter van het KEI-bestuur aan een vragenvuur en rijdt een rondje op een Segway.

Openingsfeest
Mirre is benieuwd hoe hard de KEI-kindjes gaan tijdens het openingsfeest…

KEI-picknick
Loes kijkt rond in het Stadpark bij de KEI-picknick, waar de KEI-lopers een goede bodem voor vanavond leggen. En vloeibare pindakaas drinken?

KEI-parade
Bij welke studenten(sport)club moet je je aansluiten? Mulu loopt mee met de parade en spreekt leden van GSR Aegir, A.S.V. Dizkartes, G.S.V.V. Donitas, Ichthus Groningen, GDS Kalliope, FFJ Bernlef en GSMG Bragi.

Night of the Songs
Tijdens Night of the Songs gaat Mirre op zoek naar vers zangtalent. Een biertje voor een liedje. Groningen Got Talent? Beoordeel het zelf!

More to Explore
Naast studeren, sporten en bier drinken zijn er nog meer activiteiten te doen als student in Groningen. Carlijn ging langs bij More To Explore om dit te onderzoeken.

Kroegentocht
Mirre speurt naar KEI-sterke verhalen tijdens de pub crawl.

Open Air Festival
In het stadspark organiseert de KEI een festival dat van alle gemakken voorzien is, en nog duurzaam is ook. Maar is het echt zo duurzaam als ze zeggen? Loes doet een ‘Rob Geusje’ en zoekt het uit!

Eat & Greet
Eat & Greet is een perfect evenement om tijdens de KEI-week Groningen een studentenvereniging goed te leren kennen. Onze reporter Mirre prikte een vorkje mee bij Albertus Magnus!

Love, Lust & Lounge
Zo vlak voor het eindfeest worden er bij Love, Lust en Lounge wat awkward vragen gesteld door Carlijn. Je leert ook alles wat je moet weten over het condoom en een dragqueen-trio demonstreert waarom het combineren van drank en drugs niet zo slim is. Als kers op de taart komen we BNN-presentator Nathan de Vries tegen die erg positief is over de nieuwe lichting studenten.

Eindfeest
Nog één keer gaan alle remmen los tijdens het eindfeest. Mirre doet een rondje en vraagt zich af hoe je vijf dagen lang KEIhard kunt blijven gaan.