Ga naar de inhoud

KEI zoekt CREW

keiweek_logo_cmykHet KEI-bestuur zoekt crewleden voor de KEI-week 2013, die plaatsvindt van 12 tot en met 16 augustus. In de KEI-week zijn er verschillende soorten crews actief.
Elke crew heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. In totaal zullen er zo’n duizend ouderejaars bezig zijn met de organisatie.


EVENT-crew
Vanaf de zaterdag vóór de KEI-week is de EVENT-Crew actief. Deze zaterdag staat in het teken van elkaar leren kennen en teambuildingsactiviteiten. De Event-Crew is onder andere verantwoordelijk voor de muntverkoop, het begeleiden van artiesten en helpt mee met de op- en afbouw van de evenementen. De Event-Crew bestaat uit ongeveer honderd vrijwilligers.
DECO-crew
De decoratie van evenementen is erg belangrijk om de KEI-sfeer vorm te geven. De DECO-crew verzorgt alle informatieve en creatieve decoratie. Deze crew bestaat uit ongeveer tien vrijwilligers.
PAND-crew
De PAND-crew is de hele KEI-week op het KEI-pand te vinden. Zij verkopen extra polsbandjes en Eindfeestkaarten. Daarnaast is de PAND-crew de vraagbaak voor alle KEI-lopers en beantwoorden zij de telefoon en berichten die de KEI via Social Media binnen krijgt.
FOTO-crew De FOTO-crew maakt de gehele KEI-week zoveel mogelijk foto’s om de leukste momenten van de week vast te leggen. Leuk om later nog eens terug te kijken!

Lijkt het jou leuk om samen met ons deze KEI-week in te kleuren? Stuur dan een e-mail naar info@keiweek.nl en noem de crew waar je oog op hebt laten vallen. Mocht je nog met vragen zitten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 050 363 8090.