Kickstart jouw carrière!

Bij Geert Hidding, voormalig student van de Hanzehogeschool, kun je vast aankloppen als je in een dip zit. Zo’n jongen met altijd een opbeurend woord en als het nodig is een bemoedigende arm om je schouder. Een kameraad die benadrukt dat je hét kunt, dat je het ín je hebt, dat je je dromen kunt waarmaken.
Het is ook aannemelijk dat Geert goed is in het coachen van studenten die in hun maag zitten met vragen over hun loopbaan.  Hij besloot er in ieder geval een boekje over te schrijven: Kickstart jouw carrière.

Geert wil dat jij de lat hoog legt, kiest voor je idealen, en meer dingen die jou kracht geven om te doen wat jij eigenlijk diep van binnen echt wilt

Geert wil studenten aansporen om de lat hoog te leggen, te kiezen voor hun idealen, groot te denken, door te zetten, ervoor te gaan en meer van zulke teksten die je kracht moeten geven om te doen wat je eigenlijk diep van binnen echt wilt.

Kun je wel een flinke dosis aansporing en positiviteit gebruiken? Stuur ons dan een berichtje en misschien win jij het boekje wel!