Ga naar de inhoud

Leden Albertus Magnus lieten hun snor staan voor Movember

Op vrijdag 29 november kwam Knipcafé Cariño langs bij Albertus Magnus voor een langdurige scheersessie. Tijdens de gehele maand november lieten vele mannelijke leden hun snor staan en haalden hiermee geld op voor Movember Foundation.

De Movember Foundation is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet om de gezondheid van de man te veranderen: prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheidsproblemen en de preventie van zelfmoord – ze pakken het allemaal aan. Vele mannen van de studentenvereniging lieten gezamenlijk de gehele maand november hun snor staan. Leden konden hun favoriete snor sponsoren, resulterend in een bedrag van bijna 5000 euro.

Stichting STAR is de goede doelen stichting van studentenvereniging R.K.S.V. Albertus Magnus. In 2013 is de stichting opgericht met als doel de kloof tussen de studenten van Albertus en de hulpbehoevenden in Groningen te verkleinen. Zeven leden van Albertus nemen zitting in het bestuur van STAR en organiseren allerlei activiteiten om geld op te halen voor het goede doel.