Ga naar de inhoud

Leer mensen kennen via de Friend-o-matic Pubquiz

Nee, je bént niet alleen. Maar omdat het toch lastig is – en spannend – om vrienden te maken, lanceren UKrant en HanzeMag de Friend-o-matic. Een ontspannen manier om mensen te leren kennen die net als jij openstaan voor contact.

Wat gaan we doen? We vragen iedereen die nog wel een extra maatje kan gebruiken, zich aan te melden. We stellen je dan wat vragen over jezelf en koppelen je daarna op basis van je interesses aan drie andere studenten. Met dat team doe je mee aan de Friend-o-matic Pubquiz  op 1 april 2021 (nee, géén grapje!). Dat kan van 16 tot 26 maart. Na je inschrijving krijg je een mail met informatie over je team en het verloop van de avond.

De eerste honderd studenten die zich melden krijgen twee lekkere biertjes cadeau van Grunn Bier. De winnaars mogen bovendien als gezamenlijk uitje op professionele wijze een auto in elkaar meppen bij Autosmash Groningen.

En daarna? We hopen natuurlijk dat de terrassen weer snel open zijn, dat je elkaar in het Noorderplantsoen kunt ontmoeten of bij elkaar kunt eten. In elk geval krijg je nog wat tips en suggesties voor vervolgactiviteiten, zodat je gemakkelijk het contact in stand kunt houden.

We zien je graag op 1 april!