Ga naar de inhoud

Hoe overleef je laatste maand voor zomervakantie?

De zomervakantie lijkt zo dichtbij, maar de laatste loodjes tellen het zwaarst. Hoe blijven Hanze-studenten gemotiveerd tot de laatste dag?

Je kunt de zomervakantie al bijna ruiken, maar tegelijkertijd moet er nog zoveel gebeuren. Tentamens, afstudeerscripties, stageverslagen… het is strompelen naar de finish voor de meesten.

Een goed moment om in de Hanze-gangen eens te controleren hoe studenten erin staan. Zien ze op tegen de laatste loodjes? Of hebben ze het perfect gepland? Zitten ze met hun hoofd al in Spanje, Frankrijk, Thailand, of hebben ze de volle focus op de resterende taken?

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.