Mag Talk: Boerende docenten en internationals die Heineken drinken

Wat hebben boerende docenten en internationals die Heineken drinken met elkaar te maken? Niks, behalve dat ze allebei in de nieuwe aflevering van Mag Talk zitten!

Docenten hebben ook een leven naast de Hanze. Zo is Communicatie-docent Bartele van der Meer naast zijn werk bij de Hanze hobbyboer. Hij heeft onder andere koeien, varkens, ezels en een Shetland pony. We liepen een middagje met hem mee en vroegen hem wat er nu zo leuk is aan boeren.

We vroegen internationale studenten ditmaal of ons bekendste biermerk Heineken een beetje te drinken is, en we interviewden Hanze-studenten Daniel en Hessel die in december een dikke prijs in de wacht sleepten met hun documentaire Sorry No Internationals, de Kringaward in de categorie beste video of podcast.

We vroegen internationale studenten ditmaal of ons bekendste biermerk Heineken een beetje te drinken is

Wat houdt Hanze-studenten en docenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? En hoe integreren internationals qua Hollandsche eetcultuur? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat Mag Talk is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt, van slecht communicerende docenten tot te weinig spelletjes op de Hanze Playstation.

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Tot over twee weken voor een nieuwe aflevering van Mag Talk!