Mag Talk: Genieten Hanze-studenten van Kerstmis, WK Voetbal en drop?

Hoe vieren Hanze-studenten kerst? En hoe kijken ze naar het WK? En lusten internationals drop? Je ziet het in Mag Talk!

Welkom bij een nieuwe aflevering van Mag Talk, de nieuwsshow over het reilen en zeilen van Hanze-studenten. Vandaag bevragen we studenten over hun kerstplannen, laten we internationale studenten drop eten en kijken we voetbal in het Atrium van de Hanze.

Valt je ook iets op aan deze aflevering (behalve de oude, meestal foute, voorspellingen van de WK-wedstrijden ;)? Laat het ons weten en ontvang een zak echte Hollandse drop!

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? En hoe integreren internationals qua Hollandsche eetcultuur? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat Mag Talk is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt, van slecht communicerende docenten tot te weinig spelletjes op de Hanze Playstation.

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Tot over twee weken voor een nieuwe aflevering van Mag Talk!