Mag Talk: Hoe voorzichtig zijn Hanze-studenten met hun wachtwoord?

Hoe voorzichtig zijn Hanze-studenten met hun online data? Niet allemaal even voorzichtig, blijkt als we studenten om hun wachtwoord vragen in deze nieuwe aflevering van Mag Talk.

Hoe verging het Hanze-studenten die optraden op ESNS vorig weekend? We volgden Moonloops tijdens de spannende uren voor haar optreden.

We deden ook een testje: als je studenten vraagt om hun wachtwoord, geven ze dat dan? Natuurlijk niet, zou je zeggen. Nou…. niet iedere student blijkt even voorzichtig voor de camera!

En de internationale studenten van de Hanze besloten we weer iets typisch Nederlands voor te schotelen: poffertjes! Bevalt deze zoete lekkernij onze internationals?

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? En hoe integreren internationals qua Hollandsche eetcultuur? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat Mag Talk is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt, van slecht communicerende docenten tot te weinig spelletjes op de Hanze Playstation.

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Tot over twee weken voor een nieuwe aflevering van Mag Talk!