Medicijn op Maandag: Schoonheid zit vanbinnen

Geen ode aan het karakter, nee, een ode aan gezonde organen! Wat? Ja, in deze medicijn op maandag laten Cas en gast Esther de Jong zich helemaal informeren over de wonderen van goede voeding door deskundige Damaris van Oosten. Want een gezonde huid begint bij een gezonde input: schoonheid zit vanbinnen.

In het kader van Sint Maarten mikmak, je moeder is een dikzak, gaan we informatief ouwehoeren over suikers, vetten en toevoegingen in je voedsel. Damaris bespreekt de fabeltjes uit de vrouwenbladen, haar favoriete foodprep-vlogs en de achterliggende wetenschap voor een fatsoenlijk bord eten. Er is tegenwoordig online zoveel te zien en te lezen, dat je van gekkigheid niet meer weet wat nu goed is en wat niet. En vaak zijn het nog tegenstrijdige berichten ook.

Daarnaast geeft ze ons gratis en voor niks een aantal huis-tuin-en-keuken-oplossingen die je helpen gezonder te leven (of je katers beter te bestrijden… aan jou de keuze). Want je kunt je zuurverdiende stufi wel stukslaan op verzorgingsproducten, maar dat kan je lichaam dus bijna helemaal zelf!

Tussendoor de spookachtig mooie muziek van Esther De Jong, die haar poëtische schoonheid naar buiten brengt, en om de één of andere reden hebben we een hoop flauwe grappen over drugs. Dus, ken je wel Rens Kroes maar niet Dr. Greger, of ken je ze allebei niet? Dan is het weer tijd om achterover te leunen en lekker te luisteren naar de nieuwe Medicijn op Maandag.