Ga naar de inhoud

Neonsplash kleurt het KEI-eindfeest

keiweek_logo_cmykTijdens het eindfeest van de KEI-week 2013 op 16 augustus komt het thema Colour Your KEI helemaal tot leven als Martiniplaza wordt omgetoverd tot één groot verffestijn. Tussen de artiesten op het podium staan verfkanonnen het publiek in te spuiten, zelfs uit het drumstel komt verf.  Natuurlijk kun je als KEI-loper ook lekker met je eigen verfbus aan de gang. Niet alleen het eindfeest maar de hele programmering voor de KEI-week is rond. Op maandag 12 augustus wordt de introductieweek officieel geopend met de Grand Opening, een feest op de Grote Markt met diverse artiesten. Dinsdag tijd voor sport tijdens Sportplaza, waar de sportverenigingen zichzelf presenteren en KEI-lopers mee kunnen sporten en kennis kunnen maken met studentensportverenigingen. Op dinsdagavond is de Night of the Songs, het grootste openlucht karaoke-evenement van Europa. Dit feest op de Grote Markt is een geweldig spektakel voor KEI-lopers en bewoners van de stad.

Op woensdag is voor de tweede keer het Open Air Festival, het gezellige cultuurfestival op het Ebbingekwartierterrein. Op donderdag zorgt de Pool Party in openluchtzwembad De Papiermolen voor nattigheid. Tijdens het zwembadfeestje wordt de KEI-loper het één en ander bijgebracht over liefde, seks en genotsmiddelen. Donderdagavond wordt de Vismarkt omgetoverd tot een openluchtbioscoop voor het evenement met de toepasselijke naam Film op de Vismarkt. Op vrijdag wordt er een nieuw evenement gepresenteerd: KEI to your Future. Dit studiegerelateerd evenement in Pathé bereidt de KEI-loper voor op de studie en alles wat daarbij komt kijken. Er zijn workshops rond het thema nevenactiviteiten tijdens de studie: reizen, personal branding en natuurlijk het studeren zelf.

Ook dit jaar steunt Stichting KEI een goed doel. Dit jaar de CliniClowns. Zo draagt Stichting KEI haar steentje bij en worden KEI-lopers bewust gemaakt van maatschappelijke thema’s. Vooraf en tijdens de KEI-week worden er verschillende inzamelacties ondernomen.

Op de KEI-website kun je je inschrijven. Ook is het mogelijk om je hier aan te melden als vrijwilliger