Ga naar de inhoud

Adjes trekken en airshots bij Pitch & Putt Groningen

Thierry, Jelle en Rohan hebben weer een perfecte brakke-dagactiviteit gevonden: pitch & putt in Kardinge. Wie weet het balletje het beste te raken?

Een perfecte brakke activiteit vereist niet teveel lichamelijke inspanning, maar is liefst wel een beetje actief, want van op de bank hangen voel je je ook niet echt snel beter. In de vorige aflevering bleek een escape room zich prima te lenen voor een brakke dag, en de activiteit in deze aflevering past misschien nog wel beter bij de day after: pitch & putt in Kardinge!

Pitch & putt zou je kunnen omschrijven als golfen voor beginners. De banen zijn een flink stuk korter dan die op een echte golfbaan, waardoor je na een of twee slagen al dicht bij de hole bent. Juist, vandaar ook de naam pitch & putt….

Thierry, Jelle en Rohan gaan voor de triathlon, een combinatie van pitch & putt, voetgolf en midgetgolf. Uiteraard maken ze er ook een drankspel van: de verliezer van ieder spel moet een adje trekken.

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!