Ga naar de inhoud

Bij Albertus Magnus gaat het dak eraf tijdens Dies

Bij Albertus Magnus is een feest op het dakterras een garantie voor chaos, drukte, gekkigheid en alleen maar mooie vrouwen.

Thierry, Jelle en Rohan dompelen zich deze keer onder in de gekkigheid van Dies, het verjaardagsfeest van studentenvereniging Albertus Magnus. Bier regelen blijkt alleen een stuk makkelijker om eten te vinden, en zuipen op een lege maag, dat kan alleen maar fout gaan…

De heren beginnen met een bak vouwen op Albertiaanse wijze, oftewel een beetje bier weggooien voor en na je adje. Dat vindt vooral Jelle maar moeilijk, want bier verspillen is een doodzonde. Als de maagjes gevuld zijn met veel bier en (eindelijk) een beetje eten, is het tijd om naar het dakterras te gaan, en daar gaat het pas echt goed los…

Zuipen op een lege maag, dat kan alleen maar fout gaan…

Het Groningse nachtleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de nieuwe videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes die studenten- en studieverenigingen te bieden hebben. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!