Ga naar de inhoud

Brakke ontsnappingspoging uit Escape Room

Thierry, Jelle en Rohan gaan voor de verandering eens vroeg op pad, om te kijken of een escape room een goeie activiteit voor brakke studenten is.

Brak of niet, er wordt wel eventjes ingedronken om de scherpe randjes eraf te halen. Maar of dat helpt? De insteek is zoals altijd niet laatste worden, dus dat betekent dat ze binnen een uur de kamer uit moeten. Dat blijkt nog niet eenvoudig, want de escape room waar ze in belanden, Kingdom Comes, niet de makkelijkste. Drie containers op een rij die ze een voor een door moeten zien te komen, net als Ludd in het verhaal van de escape room:

‘In de Britse industriële revolutie wordt de opstandige arbeider Ludd opgesloten door zijn door slaapgebrek waanzinnig geworden baas, Isambard Kingdom Brunel. Uiteindelijk zal het Ludd lukken om te ontsnappen, met de hulp van de illustere telefoniste Miss Wood. Op de valreep kunnen zij nog net wat aanwijzingen nalaten, zodat eenieder die hetzelfde lot treft, een betere kans heeft.’

Zijn de aanwijzingen voldoende voor de heren om er binnen de tijd uit te komen? Of zitten ze nog steeds ergens vast in een container op het Suikerterrein? Je ziet het in een nieuwe aflevering van Nog Eentje Dan!

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!