Nog Eentje Dan: Een legendarisch avondje barklunen bij Bernlef

Barklunen bij Bernlef is niet zomaar een leuk drinkevenement, maar een keiharde orgie van kluungeweld. Wie is de last man standing aan het einde van de avond?

Het Groningse nachtleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de nieuwe videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes die studenten- en studieverenigingen te bieden hebben. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!

In aflevering 1 gaan de drie heren barklunen bij Bernlef, de Friese studentenvereniging van Groningen. Bij barklunen is het de bedoeling dat je, zodra de muziek stopt, zo snel mogelijk over de bar kruipt om een adje te trekken. Ga je lekker, dan moet je in een volgende ronde ook een berenburgje achterover slaan.

Het lijkt misschien een grap, maar er wordt echt hard gestreden tussen de teams. Er wordt zelfs op getraind, en niet alleen door de Friezen, maar ook door teams van Vindicat.

Hoe brengen Thierry, Jelle en Rohan het ervan af? Kunnen ze meekomen in dit kluungeweld? Of worden ze finaal onder de bar gezopen? Je ziet het in Nog Eentje Dan!