Nog Eentje Dan: Nee, ik ga niet weer in zon ***boot! (Gyas-Hunze Race)

Thierry, Jelle en Rohan keren terug naar Gyas, waar ze vorig seizoen een legendarische dag beleefden. Ditmaal staat er een grote race op het programma, de Gyas-Hunze race!

Jelle maakt zich heel even grote zorgen, moet hij weer in een boot stappen? Vorig seizoen ging hij door een persoonlijke hel toen hij mee moest roeien, maar ditmaal komt hij er genadiger vanaf.

Naast de Gyas-Hunze race staan vooral veel biertjes in de ‘sapjeskamer’ op het programma, en een voedzame maaltijd waar Jelle ook licht traumatische herinneringen aan heeft.

Verder staat Rohan voor het eerst in zijn leven met zijn mond vol tanden, leren de heren hoe je Gyas-boten aanmoedigt, en doen ze een poging het clublied mee te zingen. Allez, Gyas!

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!