Schaatsen en vreten op Hanzehogeschool Winterfair.

Beter laat dan nooit moet de Hanze gedacht hebben, want van 25 tot en met 27 februari wordt er op het Wiebenga Complex een winterfair georganiseerd.

De kerstdagen lijken inmiddels alweer eeuwen achter ons te liggen, maar dat houdt Hanzehogeschool en catering bedrijf Eurest niet tegen om vlak voor de lente nog een winterfair te organiseren.

Wat je kunt verwachten? Nou, de standaard Winterfair bedoeningen. Cateraar Eurest is erbij, dus reken op een fikse hoeveelheid kraampjes met vreten. Beter is er naast al dat lekkers ook een stand met glühwein, want een winterfair zonder warme wijn is als kakken zonder pleepapier: het kan wel, maar liever niet.

Oh, en voordat we het vergeten: naast dat je je zuurverdiende stufi kunt uitgeven aan allerlei lekkernijen, kun je natuurlijk ook de ijzers onderbinden op een dikke schaatsbaan! Nou ja, of ie dik is moeten we nog even afwachten, maar een beetje positief hè. Een forse winter komt er waarschijnlijk toch niet meer, dus dit is je grootste kans om nog even je innerlijke Sven Kramer los te laten, of een scheve schaats te rijden met die mooie docent. But remember hè, don’t drink en schaats!