Opdrachtgever zoekt afstudeerder.

Wij zijn een gespecialiseerd bureau dat zich specifiek bezighoudt met het plaatsen van hbo’ers bij organisaties. Hierbij gaat het om zowel stagiaires, afstudeerders, Young Professionals als ervaren hbo’ers. Onze USP’s zijn ons persoonlijke contact met zowel bedrijf als kandidaat, transparante en heldere afspraken, no nonsense cultuur en onze proactieve houding richting de arbeidsmarkt.

Afstuderen
Onze werkwijze is uniek: via 2 Uitzendbureau ga je als afstudeerder niet alleen 5 maanden onderzoek doen, je verzorgt eveneens gedurende minimaal 2 maanden de implementatie van onderzoeksresultaten. Een compleet afgerond verhaal dus. Gedurende deze 7 maanden kun je als hbo’er worden gekneed en gevormd binnen de organisatie, waarna je eventueel wordt overgenomen of nog langer op uitzendbasis binnen de organisatie werkzaam blijft.

Wij vervullen de gehele werkgeversrol. Dit betekent dat wij onder andere zorgen voor jouw contract, salaris, verzekeringen en de verplichte afdrachten. Tevens voeren we tussentijdse evaluatiegesprekken met jou en de opdrachtgever.

Enkele voorbeelden van afstudeerprojecten met implementatie:

 • Kostprijsanalyse
 • Opzetten en uitvoeren van een strategisch marketingplan
 • Doorlichten en optimaliseren van de afdeling Logistiek
 • Beschrijven van de administratieve organisatie (A.O./I.C.)
 • Optimalisatie van het productieproces (bijv. LEAN)
 • Opzetten van een functioneel onderhoudsplan van het machinepark
 • Tekenen/construeren/ontwerpen van machines/machine onderdelen
 • Efficiënter inrichten van het magazijn
 • Opzetten en uitvoeren van diverse soorten certificering
 • Optimaal inzetten van social media en website
 • Optimalisatie van het ziekteverzuim

Young Professionals
Ook als starter op de arbeidsmarkt ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan met jou inventariseren wat voor functie je zoekt, wat jouw sterke en minder sterke eigenschappen zijn en binnen welk segment je graag aan de slag wilt. Vervolgens gaan we zowel binnen als buiten ons netwerk op zoek naar de juiste organisatie voor jou.

Vacatures
Bij onze opdrachtgever in Delfzijl zoeken wij z.s.m. een afstudeerder die het een uitdaging vindt om de werkprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren. Zie https://2uitzendbureau.nl/afstudeerder/

Of ben je op zoek naar een uitdagende startersbaan? Wij hebben een interessante fulltime functie van Junior Planner bij één van onze opdrachtgevers te Veendam. Zie https://2uitzendbureau.nl/junior-planner/

Interesse? Neem contact met ons op!
Michel Torenbosch, tel.nr. 06 16410974. E-mail: michel@2uitzendbureau.nl  
Richard Brinks, tel.nr. 06 50277628. E-mail: richard@2uitzendbureau.nl

 2 Uitzendbureau
Langeleegte 5c
9641 GN Veendam
T 0598 470822
www.2uitzendbureau.nl