Ga naar de inhoud

Oranjekoorts! Hebben studenten er al last van?

Morgen begint het EK voetbal in Duitsland, en langzaam begint de oranjekoorts toe te nemen. Hebben onze studenten een beetje vertrouwen in een goede afloop?

De aanloop was wat matjes, maar door de twee overtuigende overwinningen in oefenpotjes tegen Canada en IJsland begint het land er in langzaam te geloven. We worden kampioen!

Of zijn studenten toch nog sceptisch en vinden ze de oranjekoorts maar onzin? En wat vinden ze van de haarband van Depay? Gedoe om niks, of af dat ding?

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.