Ga naar de inhoud

Ongemakkelijk paaldansen in sexy laatste aflevering

Voor de laatste keer dit seizoen geven de mannen van Nog Eentje Dan zich over aan een activiteit, en wat voor eentje! Er staat paaldansen op het menu, en daarvoor moeten ze alle drie wel even wat schaamte opzij zetten.

In hun zoektocht naar de ideale brakke activiteit hebben Jelle, Rohan en Thierry best gekke dingen gedaan dit seizoen, van cocktails shaken tot pubquizzen. Maar de laatste activiteit slaat alles: paaldansen bij The Poleground!

De heren nemen het tegen elkaar op als volleerde paaldansers, en de verliezer mag een adje doen… in de paal. De pole step gaat nog wel, maar bij de pirouette en de back hook spin wordt het al een stuk gecompliceerder.

Weten de mannen de schaamte te onderdrukken en zich helemaal te laten gaan bij het paaldansen? Je ziet het in de meest sexy en ongemakkelijke aflevering van Nog Eentje Dan ooit!

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!