Ga naar de inhoud

Schrijf je in: Studentenhuis van het Jaar

14-huizeplezierweg-cmykStudenten.net gaat voor de elfde keer op zoek naar hét ultieme studentenhuis van Nederland. Is jouw huis kampioen in: stapels afwas en aangekoekte borden, een koelkast vol bier, een klein fortuin aan statiegeld in de gang, fruitvliegjes, schimmels, paddenstoelen, maar vooral heel veel gezelligheid? Schrijf je dan in voor de Studentenhuis van het Jaar-verkiezing.
Studenten uit heel Nederland die een huis, een gang of een verdieping delen kunnen zich aanmelden via de website. Het is niet noodzakelijk dat alle huisgenoten deelnemen aan de verkiezing, het minimumaantal is drie. Zo wordt het voor meer huizen mogelijk deel te nemen. Het winnende studentenhuis wint een prijzenpakket voor alle deelnemende bewoners en het huis, waaronder een nieuwe inboedel ter waarde van 2500 euro.
Vorig jaar won studentenhuis Zjem en Confiture uit Eindhoven. Maar, de leukste studentenhuizen staan toch in Groningen? Dus, schrijf je snel in. Het inschrijfformulier kun je vinden op: www.studentenhuisvanhetjaar.nl. Inschrijven kan tot 17 april. Groningse finalisten kunnen sowieso rekenen op een mooie reportage in HanzeMag of op hanzemag.nl.