Schroevenkoning Jesse verovert Groningen.

Een groothandel in schroeven, zou dat wat worden? Nwaah. Z’n docenten op de Hanzehogeschool twijfelden, maar Jesse Keizer liet zich niet tegenhouden.

‘Andere studenten hadden van die wereldverbeterende ideeën. Prima natuurlijk, maar ik wilde schroeven verkopen’, zegt Jesse Keizer in een fraai artikel in het Dagblad van het Noorden. De uit Koekange afkomstige oud-student Commerciële Economie liet zich door niets en niemand van de wijs brengen en begon in 2017 een webgroothandel in schroeven, Wovar.’

Nu in Groningen: een loods met 1100 vierkante meter schroeven

Natuurlijk, een stroef begin, keihard werken, wreed knagende twijfel en het bekende trio bloed, zweet en tranen, maar uiteindelijk de welverdiende glorie. Vanaf januari 2020 in Groningen: een loods van 1100 vierkante meter vol schroeven en ander ijzerspul. Want bij Wovar kun je vanzelfsprekend ook aankloppen voor nagels, hengen, duimen en nog véél meer.
Dus, heb je behoefte aan, noem eens een zijstraat, een setje 12 maal 12 voor de hoekverbinding van de pergola (die verdorie, zul je altijd zien, nergens anders te krijgen zijn)? Vandaag bestellen, morgen in huis.