Snel je studieschuld aflossen, is dat wel slim? #welmijnschuld

Cas is afgestudeerd aan de Hanze en wordt nu geconfronteerd met zijn grote studieschuld.  Is snel je studieschuld aflossen dan verstandig?

De afgelopen maand ben ik gaan berekenen of het nu echt verstandig is om zo snel mogelijk schuldenvrij te zijn. Het antwoord zal je wellicht verbazen: nee. Deze aflevering belicht ik waarom dat zo is.

Ik neem je mee aan de hand van een paar rekenvoorbeelden om dit helder te maken. Betekent het dan einde verhaal? Dat we gewoon maar weer achterover leunen net als voorheen? Dat zeker niet.

Deze maand ben ik ook gaan kijken of ik meer inkomsten kan genereren en of ik meer kan besparen. Maar waarom zou je dat nog doen als versneld aflossen niet slim is?

Ook dat leg ik je uit in deze aflevering. Want dat er iets moet veranderen aan de manier waarop ik met geld omga, dat is duidelijk. Dus: geen YOLO, maar plannen voor de toekomst in aflevering 3 van #welmijnschuld.