Ga naar de inhoud

Speeddate en dans voor het goede doel

dansersSpeeddaten in het donker, een dansmoves-competitie en een recordpoging noppenfolie knappen.
Acht groepen studenten van de Hanzehogeschool organiseren een aantal originele events om de portemonnees van een aantal goededoelenorganisaties te spekken en records te breken.
De studenten volgen de minor Eventmanagement.


Een greep uit hun events:


9 januari – Crew Base voor dance4life
Bij Crew Base gaan verschillende danscrews de competitie aan, maar ook individuen kunnen hun dansmoves laten zien. De dance crews van Urban House Groningen laten hun beste dansmoves zien om jury en publiek te overtuigen van hun kunnen. In de finale nemen de twee beste crews het tegen elkaar op in de vorm van een battle. De muziek wordt verzorgd door DJ Erik Sherman en Mr. Madpac doet de presentatie. De avond sluit af met een groot dancefeest waarbij alle bezoekers zich uit kunnen leven op de dansvloer. De opbrengst gaat naar dance4life. Deze organisatie zet zich al jaren in voor de strijd tegen HIV en aids. Dit doen ze door middel van seksuele voorlichting en door gebruik te maken van muziek en dans om jongeren te betrekken en te inspireren. Donderdagavond 9 januari, 22.00 uur in nachtclub &ZO in de Poelestraat in Groningen. Entree € 3, -. Kijk voor meer informatie op Facebook.

15 januari  – Speeddating in the dark voor Stichting Semmy
Eerste editie van Speeddating in the Dark in Groningen. Hét evenement voor mensen die al tijden op zoek zijn naar de ware liefde. Je hoeft je geen zorgen te maken om je uiterlijk, want de eerste date is in het donker. De deelnemers kunnen elkaar tijdens het speeddaten dus niet zien en moeten achteraf hun beoordeling geven. De deelnemers die aan het einde een match vormen, krijgen een tweede date aangeboden. Iedereen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 26 jaar is welkom. Inschrijven via Facebook. De opbrengst gaat naar ´Stichting Semmy.´ Stichting Semmy houdt zich bezig met onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.
Woensdag 15 januari vanaf 19.00 uur in het Heerenhuis, Spilsluizen 9 Groningen.
15 euro voor 20 dates en een gratis drankje.

29 januari Bubble Ground Record – gewoon voor de lol
Mobiliseer alle kinderen uit je omgeving en ga met ze naar de recordpoging noppenfolie knappen in het Willem-Alexander Sportcentrum! Er moeten minimaal 367 mensen tegelijkertijd noppenfolie kapot knappen om het staande record te breken.
Woensdag 29 januari, van 12.30 tot 15.00 uur, Willem-Alexander Sportcentrum, Zernikeplein 17 Groningen