Spierpijn, aflevering 8: rugby

Wie aan rugby denkt, denkt aan deze quote: ‘Football is a gentleman’s game played by hooligans, and Rugby is a hooligans’ game played by gentlemen’. Hoog tijd dus voor Rianne om zich eens bij de gentlemen van de Groninger Studenten Rugby Club te voegen en een stevig potje rugby te gaan spelen!

G.S.R.C. is een echte mannenclub, er staat zelfs in de statuten dat vrouwen niet lid kunnen worden. Maar tijden veranderen, dus zoeken de heren nu 25 dames om een vrouwenclub op te richten. Helaas zijn er nog te weinig vrouwen geïnteresseerd, dus meld je vooral aan! Geinteresseerde mannen en vrouwen kunnen hierrrrr meer informatie vinden.

Groningse studenten kunnen op de ACLO bijna elke denkbare sport beoefenen. Voetbal en hockey natuurlijk, maar ook obscure sporten als padel, floorball en paaldansen. En dus vonden wij het de hoogste tijd om eens wat van die sporten te proberen. Elke twee weken probeert Rianne een sport uit het ACLO-aanbod uit, en hopelijk inspireert het jou ook om te gaan bewegen!