Spierpijn: Rianne gaat Moddervet survivalrunnen

Rianne is weer terug. In deze aflevering van Spierpijn bezoekt ze G.S.S.V. Moddervet, de Groningse  studentensportvereniging voor survivalrunners.

Survivalrun is een multidisciplinaire sport waarbij je je hele lichaam traint door over, onder en aan allerlei obstakels zo snel mogelijk van A naar B te gaan. Zónder dat je tijdens die route de grond raakt, dat is de kunst. Het is eigenlijk een groot spelletje the floor is lava.

De hoogste tijd voor Rianne om het eelt op haar handen te testen bij de Groningse Studenten Survivalrun Vereniging Moddervet.
Ze leert de basistechnieken, zoals de koprol over een balk en de apenhang. En als afsluiter doet ze een race tegen twee pro’s van de vereniging. Hoe zou dat aflopen?

—————————————————————————————————————————

In de video-serie Spierpijn test Rianne Aalbers sporten bij studentensportverenigingen die zijn  aangesloten bij ACLO Studentensport Groningen.
Bij de ACLO sporten op dit moment bijna negentien duizend studenten. Een ACLO-sporter kan een jaar lang onbeperkt sporten voor slechts € 59,95. De ACLO is daarmee belangrijkste sportvoorziening voor studenten in Groningen.