Ga naar de inhoud

Studentenhuis van het Jaar-verkiezing

studentenhuisvhjaarStudentenhuizen uit veertien verschillende studentensteden hebben zich ingeschreven voor de Studentenhuis van het Jaar-verkiezing van Studenten.net. De verkiezing is een zoektocht naar het ultieme studentenhuis. Op alle deelnemende huizen kan vanaf nu gestemd worden.
Van de 38 deelnemende studentenhuizen staan er maar liefst acht in de stad Groningen en één in de provincie: huize Je Bent Zelf Een Huis uit Kantens. Een overzicht van alle deelnemende studentenhuizen is te vinden op: studentenhuisvanhetjaar.nl/verkiezing/deelnemers

Stemmen
In de eerste ronde kan er gestemd worden op foto’s en een omschrijving van de deelnemende huizen. Er worden steeds twee foto’s of twee omschrijvingen van twee verschillende huizen naast elkaar getoond, waarbij op één van beide een stem uitgebracht kan worden. De foto’s worden afgewisseld met de omschrijving van het huis, geschreven door de bewoners. Bezoekers van de website kunnen zo steeds kiezen uit de foto of de omschrijving die hen het meest aanspreekt of vinden passen bij een ultiem studentenhuis. Dat kunnen ze eindeloos doen (als ze willen). Bij deze antwoorden en foto’s is de naam van het huis niet zichtbaar. Het stemmen is dus anoniem.
Daarnaast kun je één keer per dag een voorkeurstem uitbrengen. Stemmen kan hier: studentenhuisvanhetjaar.nl/verkiezing/stemmen Een voorkeurstem kan worden uitgebracht op de huispagina. Maandag 12 mei wordt bekendgemaakt welke twaalf studentenhuizen de meeste stemmen hebben gekregen en daarmee een plek in de halve finale hebben behaald. Zij winnen daarmee al een prijs: een deursticker van Pimpjedeur.nl. De finale vindt begin juni plaats.

Prijzen
Het winnende studentenhuis wint een jaar lang gratis pizza van New York Pizza, een volledig ingericht studentenhuis ter waarde € 2.500 en voor € 2.500,- winkelen bij de MediaMarkt.