Ga naar de inhoud

Student&Site: onmogelijkeopdracht.nl

Vijfduizend unieke bezoekers, 1500 volgers op twitter en duizend facebookvrienden. Dat moeten ze binnen twee weken scoren op hun website onmogelijkeopdracht.nl

Eerstejaars Management, Economie & Recht (MER) Allard Huisman, Jorien Renneberg en Mesfin Bron zijn de Webbies van het MER-project Onmogelijke Opdracht (OO). Als webbeheerders verzamelen de Hanzehogeschoolstudenten alle informatie, nieuwtjes en publiciteit die hun collega-eerstejaars de komende twee weken produceren over het OO-project. Dat publiceren ze razendsnel op de fonkelnieuwe website die ze binnen een dag in elkaar timmerden. Op 20 september moeten álle 270 MER-eerstejaars in 32 groepen 32 onmogelijke opdrachten hebben uitgevoerd en ze smakelijk presenteren tijdens de Grande Finale. Twintigduizend studenturen stoppen ze er gezamenlijk in om waanzinnig moeilijke opdrachten als de Ronde van Nederland, de Vliegende Oma en Dansen & Daten te volbrengen. De Onmogelijke Opdracht is een jaarlijks terugkerend evenement met wedstrijdelementen waarbij de eerstejaars verschrikkelijk moeilijke bedrijfskundige opdrachten moeten uitvoeren. Daarbij komt het aan op samenwerken, regisseren en stressbestendigheid. De kwaliteitseisen zijn torenhoog en persaandacht levert bonuspunten op. Je raadt het al: je kunt de Webbies helpen om te winnen! Bezoek ff de website, volg ze op twitter en geef ze een dikke duim op facebook!

Vijfduizend unieke bezoekers, 1500 volgers op twitter en duizend facebookvrienden. Dat moeten ze binnen twee weken scoren op hun website.