Temptation Island fan.

Als échte fan van Temptation Island neem ik het mezelf kwalijk dat ik nog nooit een geschreven woord aan dit prachtige stukje televisiewerk heb gewijd. Ik kijk dan ook zó uit naar aflevering elf, morgen. Als je nu denkt: huh, maar morgen is toch pas  aflevering tien op televisie, dan zijn we bij dezen geen vrienden meer. Een beetje diehard-volger weet namelijk dat je online al een week eerder kunt kijken. En, vrienden, wat heb ik ontzettend zitten gniffelen vorige week donderdag. Spoiler voor de mensen die nominaal lopen (wat je sowieso NOOIT moet doen, in geen enkele situatie): aflevering tien is zeldzaam prachtige televisie. Hoe Deborah (Debra Leemans voor de insiders) zich huilend (wenend) ter aarde stortte in de badkamer is wat mij betreft nu al het televisiemoment van het jaar. Laat de rest van 2018 maar vast zitten, betere opnames komen er niet meer.

Elk jaar denk ik weer dat het niet erger kan worden dan het jaar ervoor, maar toch wel

Ik baal ervan dat ik moet werken, nu kan ik het pas ’s avonds zien. Voor dit programma zou ik me oprecht ziek melden, maar als burger kun je dat natuurlijk niet maken. Een college skippen gaat gemakkelijker. Maar goed, ik weet nu al ZEKER dat ik morgen ga smullen. Ik hoop zo dat iedereen de fuck-it-mentaliteit pakt en dat ze gewoon allemaal vreemdgaan. Elk jaar denk ik weer dat het niet erger kan worden dan het jaar ervoor, maar toch wel. Organiseer deze activiteiten eens zonder camera’s en ik ben zeker van de partij.
Ik heb het idee dat je geen normaal gerespecteerde burger meer kunt zijn, als je aan dit programma hebt meegedaan. Maar goed, als je je opgeeft voor een dergelijk programma was je dat denk ik sowieso al niet.

Zó dom… waarom zou je meedoen aan zo’n programma om je relatie te testen?

Al snap ik het voor honderd procent dat je je als verleider aanmeldt voor Tempa (koosnaampje). Veertien dagen zon, partijtjes en een beetje drama creëren. Zakcentje erbij. Wie doet je wat? Zolang je geen seks op televisie hebt en niet al te veel onzin uitkraamt, denk ik dat je nog wel aan een baantje kunt komen dat beter is dan vakkenvullen bij de Appie.
Maar die stelletjes zijn echt zó dom. Waarom zou je meedoen aan zo’n programma om je relatie te testen? Als die slecht is, gaat je rela vast ook wel vreemd in de kroeg, daarvoor hoef je niet helemaal naar Thailand. En de insteek van ‘het gaat al slecht, dan gaan we daar wel feesten’ is nou ook niet echt een idee dat in het brein van een genie opkomt. Leuk dat je er dan heen gaat om iedereen te palen, maar ik kan me niet voorstellen dat er ook maar iemand is die palend op televisie te zien wil zijn. Stel je voor dat je beppe het ziet.
Maar ik ben blij dat dit soort types er zijn. Zoals ik al zei, het is nu eenmaal kostelijk vermaak. Veel plezier morgen.
PS: zie ik jullie allemaal op 16 mei? Meld je even aan voor…  de bruiloft van Timtation en Sjeries!