Ga naar de inhoud

Tocht om de Noord zoekt runner

Komend weekend vindt de Tocht om de Noord plaats. Dit is een tweedaags wandelevenement waar per dag 3500 wandelaars aan meedoen. Elk jaar wordt er een andere route gelopen. Dit jaar volgen de wandelaars het traject van Stoomtram O.G. Deze stoomtram heeft tot ongeveer halverwege de vorige eeuw gereden.

Tijdens de Tocht om de Noord is er op vier plekken locatietheater ‘Ol Grait is der gewoon bie’. En op vier plekken staan displays met een afbeelding van de hoofdpersoon. Hier kunnen de wandelaars extra informatie krijgen door met hun smartphone een afbeelding te scannen.

Om alles en iedereen op de juiste plekken te krijgen, is de organisatie op zoek naar een ‘runner’. Iemand die wil helpen met het vervoeren van spullen en personen. Je moet de beschikking hebben over een auto. Het is op vrijwillige basis, maar ze vergoeden uiteraard wel de kilometers (19 cent). Het gaat om beide dagen: zaterdag 28 en zondag 29 september. Let op! Het zijn lange vroeg-uit-de-veren-dagen. Verder zoekt het theater twee mensen die bij één van de displays willen staan om aan de wandelaars uit te leggen wat ze kunnen doen. Je krijgt  de beschikking over een tablet.

Voor meer informatie: Mirte de Bruijne, 06-21560231 mirte@metmirte.nl