Topsportcast Special: Sanne in t Hof kijkt terug op de Olympische Spelen

In deze Topsportcast Special vertelt Sanne in ’t Hof hoe zij de Olympische Spelen in Peking heeft ervaren. Sanne schaatste in China de vijf kilometer en eindigde daar op een mooie zevende plaats.

Ze kijkt terug op een zeer bijzondere ervaring die smaakt naar meer. Zo wil ze zich de komende jaren laten zien op EK’s en WK’s en zijn haar ogen ook al gericht op de Olympische Spelen van 2026 in Milaan.

Natuurlijk laat ze in deze podcast ook weten hoe het gaat met haar studie Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool. Ze vertelt welke hulp ze daarbij krijgt van haar studieloopbaanbegeleider.

Naast de reguliere Topsportcast verschijnen er vanaf nu ook regelmatig Topsportcast Specials. In deze speciale podcasts gaat Emiel Venema online of op locatie in gesprek met topsporters die een studie volgen aan de RUG of de Hanzehogeschool. Zo sprak hij ook al met Sanne in ’t Hof voor de Olympische Spelen over haar verwachtingen.

Ook had hij een goed gesprek met Xandra Velzeboer (shorttrack) en Melissa Wijfje (langebaanschaatsen), vlak voor hun vertrek naar Peking. Xandra studeert Life Science and Technology aan de RUG, hoewel ze nu tijdelijk is uitgeschreven omdat ze zich de afgelopen periode volledig op haar sport heeft gericht. Melissa Wijfje studeert aan de Johan Cruyff Academy van de Hanzehogeschool.