Ga naar de inhoud

Van Weele én Van Berkel op FM-seminar!

ArjanvanWeeleHet is al het grootste inkoopcongres van Noord-Nederland, maar in januari is het helemaal smullen voor de liefhebber van inkoop- en contractmanagement. Niemand minder dan Arjan van Weele is te gast op de negende editie van het Hanze Inkoopseminar dat op 30 januari geheel in het teken van contractmanagement staat. Van Weele, hoogleraar Inkoopmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven, heeft een schat aan ervaring opgedaan als onafhankelijk boardroom consultant. Ervaring die hij met verve overdraagt aan oud en jong, zo blijkt uit zijn vele baanbrekende boeken en andere publicaties.
JordieDe andere spraakmakende gastspreker is Jordie van Berkel-Schoonen die grossiert in vakprijzen als de Dutch Sourcing Award Innovatie, de Dutch Sourcing Award Jubileumprijs, top-drie Best Practice Award FMN en de Winning Workplace 2013. Momenteel is mevrouw Van Berkel werkzaam als implementatiemanager voor het nieuwe facilitaire contract tussen High Tech Campus en VB&T groep (voorheen Johnson Controls).
Een terugkerend hoogtepunt van het seminar, dat dit keer de titel Signed, Sealed & Delivered meekrijgt, is de uitreiking van de Nevi Purchase Promise Award aan de student die de beste praktijkopdracht presenteert.

Wie informatie over en updates van het programma, de gastsprekers en dagvoorzitters in de gaten wil houden kan terecht op www.hanze.nl/inkoopseminar. Maar u kunt ook contact opnemen met de heer M. van der Woude, Hogeschooldocent Inkoopmanagement aan de Hanzehogeschool.

Het Hanze Inkoopseminar Signed, Sealed & Delivered is helemaal mogelijk
gemaakt door het Instituut voor Facility Management.