Ga naar de inhoud

Verkiezing smerigste studentenplee

viezepleeVanaf 10 april is de verfilming van de bestseller van Charlotte Roche te zien in de filmtheaters. In Vochtige streken komen de laatste taboes van ons tijdperk aan bod. Moedig, radicaal en provocatief rebelleert Charlotte Roche tegen hygiënegekte, de steriele esthetiek van vrouwenbladen en de gestandaardiseerde omgang met seksualiteit en het vrouwelijk lichaam. Vochtige streken heeft in Duitsland veel opschudding veroorzaakt en een debat over de vrouwelijke seksualiteit op gang gebracht. Al binnen enkele maanden na verschijning gingen er van deze spraakmakende roman meer dan zevenhonderdduizend exemplaren over de toonbank
Om deze film te promoten, is er een actie voor studenten waarbij ze strijden om de titel Smerigste WC van Nederland. Het winnende studentenhuis ontvangt naast eeuwige roem en de titel Smerigste WC van Nederland gratis kaarten voor het hele huis voor de première van Vochtige Streken.
Om deel te nemen aan de wedstrijd kun je je aanmelden via Facebook. Je uploadt een foto van de  wc en werft zoveel mogelijk stemmen. De foto met de meeste likes wordt benoemd tot de grote winnaar. Stemmen kan tot en met 3 april en op 4 april wordt de winnaar bekendgemaakt.